home

pleegzorg boerderij

Fijnaart

fam. Bevaart

zorg

2016

Pleegzorg boerderij 'De Parelhoeve'


Op 'De Parelhoeve' wonen pleegkinderen die –door omstandigheden- voor korte of langere periode niet meer bij hun eigen ouders kunnen wonen.

De pleegkinderen groeien in liefde op en krijgen de ruimte om heerlijk kind te kunnen zijn. 

Stichting Pleegzorgboerderij 'De Parelhoeve' zet zich in voor een optimale leef- en speelruimte voor deze pleegkinderen en ondersteunt allerlei activiteiten voor de pleegkinderen op 'De Parelhoeve'.

bron website van De Parelhoeve

Pleegzorgboerderij 'De Parelhoeve' Leo en Jannette Bevaart zijn enige jaren geleden een pleegzorgboerderij begonnen. En de nood voor goede zorgzame plaatsen is groot. Zo hebben zij ondertussen 6 pleegkinderen in huis.  Zelf hebben ze 3 kinderen welke ook nog thuis wonen. De huidige woning is veel te klein, zelfs op de overloop staat een bed om in te slapen.

Momenteel zijn we bezig om de plannen die er al waren verder uit te werken d.m.v. een model in REVIT op te tuigen. Het is de bedoeling dat er een flinke uitbereiding komt van de huidige woning. Zodat de kinderen een goede plek kunnen krijgen.


Zie hier het schetsontwerp van de uitbreiding voor de pleegzorg boerderij 'De Parelhoeve' te Fijnaart (Noord-Brabant)

http://stichtingdeparelhoeve.nl/

Pleegzorg boerderij 'De Parelhoeve' Pleegzorg boerderij 'de Parelhoeve' Pleegzorg boerderij 'de Parelhoeve' Pleegzorg boerderij 'de Parelhoeve' Pleegzorg boerderij 'de Parelhoeve'