home

12-0213

Den Haag - regio Haaglanden

Veiligheidsregio Haaglanden (VRH)

B+M Den Haag

brandweer / kantoren

2013

Veiligheidsregio Haaglanden (VRH)

Brandweer Haaglanden biedt de burgers in Haaglanden een veilige werk- en leefomgeving door hen te beschermen tegen brand en ongevallen. Brandweer Haaglanden ondersteunt burgers overheden en bedrijven in het zo veilig mogelijk inrichten van de samenleving.

Door middel van preventie, publieksvoorlichting en gedragseducatie probeert Brandweer Haaglanden (brand-)veilig gedrag te stimuleren. Gaat het desondanks toch mis, dan biedt Brandweer Haaglanden snel en op professionele wijze hulp bij branden en ongevallen. De ervaring die hiermee wordt opgedaan, wordt door Brandweer Haaglanden weer benut om de samenleving nog veiliger te kunnen laten functioneren. Waar mogelijk worden overkoepelende taken en werkzaamheden centraal geregeld. Binnen de regio is de operationele brandweerzorg georganiseerd in lokale korpsen waarvan de Veiligheidsregio Haaglanden 1 van de 25 veiligheidsregio’s in Nederland is.

Brandweer Haaglanden

locaties kazernes

 
B+M Den Haag

B+M Den Haag is door de VRH gevraagd om het tekenwerk van alle, door de VRH, in gebruik zijnde kazernes  te inventariseren met als voornaamste doel het juist registeren van alle vloerafwerkingen en bijbehorende vierkante meters.

Tijdens het inventariseren is er van panden waar het digitale tekenwerk van ontbrak een volledige inmeting ter plaatse verricht en uitgewerkt tot volwaardige bouwkundige tekeningen.

Alle digitale bestanden (zowel de bouwkundige tekeningen als alle installatietekeningen , sleutelplannen, oppervlaktetekeningen en –staten) worden door B+M Den Haag beheerd en gehost. Hierdoor kan iedere betrokkene op ieder moment de laatste stand van zaken inzien, downloaden en mutaties doorgeven.

Op deze wijze blijft het gehele documentenbestand up to date, wat zijn vruchten in het dagelijks beheer van alle 26 panden af werpt.

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined property: Savant3::$mainImage in <b>/home/bimlink.eu/public_html/bplusm.nl/sofia-website/_private/templates/projects.detail2.tpl.php</b> on line <b>62</b><br />
Veiligheidsregio Haaglanden (VRH) Brandweer - Rijswijk Brandweer - Maasdijk Brandweer - Laak Brandweer - Scheveningen Brandweer