home

12-0218

Den Haag - Waalsdorperweg

Ed Trion advies

Rik Kollaard Architectuur & Advies

scholen

2013

Vrije School - Waalsdorperweg

De Vrije School Den Haag aan de Waalsdorperweg krijgt een zijvleugel aan de voorgevel en een uitbreiding van de aula aan de achtergevel.

De typische architectuur van deze 90-jaar oude Vrije School, de oudste in Nederland, vindt de oorsprong in de antroposofische leer. De uitbreidingen aan de voor- en achtergevel worden dan ook in deze stijl en vorm doorgezet.

De zijvleugel aan de voorgevel omvat een kelderlaag en vier lagen boven het maaiveld incl. de zolderlaag en gaat plaats bieden aan zes nieuwe schoollokalen. Samen met de uitbreiding van de aula komt dit neer op een vergroting van ca. 750m² van het oppervlak.

B+M Den Haag neemt hier de bouwkundige uitwerking voor zijn rekening en zal dit project volgens de BIM-methodiek geheel in REVIT uitwerken.

Vrije School Den Haag

Rik Kollaard Architectuur & Advies

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined property: Savant3::$mainImage in <b>/home/bimlink.eu/public_html/bplusm.nl/sofia-website/_private/templates/projects.detail2.tpl.php</b> on line <b>62</b><br />
Vrije School - Waalsdorperweg voorgevel Vrije School - Waalsdorperweg bestaande situatie voorgevel bestaande situatie achtergevel situatie uitbreiding Vrije School - Waalsdorperweg uitbreiding aula - 3D model plattegrond uitbreiding aula